ANA SAYFAMIZI SİZİ BİLGİLENDİRME İÇİN SORU VE CEVAPLARA AYIRDIK, AŞAĞIDAKİ BİLGİLER SİZİN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE İLETİŞİM SAYFAMIZDAKİ FORMU DOLDURUP SORULARINIZI İLETEBİLİRSİNİZ

Yeni Araç Aldım Sigortamı Ne Zaman Yaptırmalıyım?

Aracın sahibi değiştiği anda yeni sahibi adına trafik sigortası yaptırmanız gerekir, Kaza anında karşı tarafı mağdur etmemek için aracın eski sahibine ait trafik sigortasının teminatlarını 15 gün süre ile kullanabilirsiniz

Eski Aracımdaki Trafik Sigortasını ve Kaskoyu Yeni Aracıma Aktarabilirmiyim?

Eski aracınızdaki trafik sigortanız devir zeyli yapılamadığı için iptal edilmesi ve yeni aracınız için indirimlerinizi alarak yeni trafik sigortası yaptırmanız gerekiyor, Kasko için devir zeyli yaptırarak aktarım yapabilirsiniz

Kaza Raporunu Nasıl Tutmalıyım?

Kaza raporunu eksiksiz bir şekilde doldurup sürücü ifadelerini yazdıktan sonra her iki nüsha yada ıslak imzalar atılmalıdır, rapor ile birlikte karşı tarafın Ehliyet-Ruhsat ve Trafik Sigortasından Nüsha almanız ve Karşı aracın plakası görünecek şekilde kaza yapan kısmının fotoğraflarını almanız gerekiyor

Kaza Yaptım Raporları Hazırladım Şimdi Ne Yapmalıyım?

Evraklarınızı aracınızı nerede yaptırmak istiyorsanız o servise teslim ederek hasar onarım sürecini başlatabilirsiniz

Yeni Araç Aldım Pert Kayıtlı Olduğu İçin Sigorta Yaptıramıyorum Ne Yapmalıyım?

Araç alırken ekspertiz ve tramer sms sorgulamalarına mutlaka dikkat ediniz, Gelen sms de Tam Ziya – Ağır Hasarlı vs gibi açıklamalar varsa aracınız daha önce yüksek onarım rakamı olan bir kaza geçirdiğini ve onarım maliyetli yüksek olduğu için satıldığını anlayabilirsiniz, Birçok Sigorta şirketi aracınıza kasko ve belki trafik sigortasıda yapmayacaktır

Aracım 10 Yaşından Büyük Kasko Yaptırabilirmiyim?

Yeni aldığını aracınızı 14 yaşına kadar muafiyetsiz bir şekilde kasko yaptırabilirsiniz, devam eden ve hasarsızlık indirimi olan aracınız için daha büyük yaşta da olsa kaskonuzu yaptırabilirsiniz

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürün içeriği nedir?

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası olan sigortalılarımız, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı sağlık kuruluşlarında alınan ek ücretleri teminat altına almış olurlar. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sadece SGK tarafından kapsama alınmış olup, Genel Sağlık Sigortasına sahip olan kişiler için geçerlidir.

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında ömür boyu yenileme garantisi hakkını ne zaman alabilirim?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortalarında, sigortalının kesintisiz 3 yıl boyunca sigortasını devam ettirmesi halinde, 3 yıl sonunda sigortalının sağlık durumu esas alınarak değerlendirilir ve Ömür Boyu Yenileme hakkına sahip olabilir.

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında hasarsızlık indirimi/sürprimi var mı?

Ömür Boyu Yenileme garantisi hakkı kazanıldıktan sonra, bireysel tamamlayıcı sağlık sigortanıza ek prim uygulanmamaktadır. Hasarsızlık indirimi uygulması ise, giriş kademesi (1.kademe) ve 7 adet indirim kademesiyle birlikte 8 kademeden oluşmaktadır. İlk defa sigorta yaptıracaksanız veya başka sigorta şirketinden Allianza transfer olduysanız uygulamamız giriş kademesinden başlamaktadır.

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortam var. Anlaşmasız kuruma gidebilir miyim? Tazminat süreci nasıl işler?

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası anlaşmasız kurumlarda, ayakta tedavi giderlerini karşılamamaktadır. Yatarak giderleri için ise, Sağlık Uygulamaları Tebliğ (SUT) doğrultusunda anlaşmasız kurum teminat ve limitleri doğrultusunda karşılanmaktadır.

Bireysel TSS poliçelerindeki doğum teminatında bekleme süresi nasıl uygulanacak?

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık sigortasına doğum teminatı eklemiz durumunda, gebelik ile ilgili giderlerinizin karşılanabilmesi için 12 ay bekleme süresi gerekmektedir.

Bireysel TSS poliçelerinde doğumdaki rutin kontrolleri ayakta tedavi olmadan da alabilir miyim?

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık poliçenizde ayakta tedavi teminatı olmadan, doğum teminatı dahil edilememektedir.

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında günlük muayene sınırı olacak mı?

Bireysel Tamamlayıcı sağlık sigortanızda günlük bir sınır bulunmamaktadır. Poliçenizi yaptırdıktan sonra bir yıl boyunca toplam 10 muayene hakkınız mevcuttur.

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında yapılan muayene sonucunda doktor farklı bir branş hekimine daha yönlendirirse 2. işlem olarak değerlendirilir mi?

Evet, muayeneniz sonrasında doktorunuz farklı bir branş doktoruna yönlendirmesi durumunda 2. işlem olarak değerlendirmeye alınmaktadır.

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında hastalık bekleme süresi var mı?

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında yatarak tedavi kapsamındaki tüm işlemleriniz, tüm fizik tedavi ve rehabilitasyon ile ilgili giderler için, yatarak tedavilerde Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kırmızı alan durumları hariç olmak üzere sigortanız başladıktan 3 ay sonra kapsama alınır.

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık ürününde sigortalanma yaş kriterleri nelerdir?

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık sigortasından 15 günlük ile 55 yaş aralığındaki kişiler faydalanabilir.

Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında 18 yaş altı çocukların sigortalanma durumları nedir?

15 günlük ile 5 yaş arası çocuklar en az bir ebeveynin de sigortalanması durumunda sigortalanabilirler. 6 ile 17 yaş arası çocukların ebeveynleri olmadan, tek başına sigortalanma talepleri olur ise, sigorta ettiren 18 yaş ve üzeri olur ise talep değerlendirilmektedir.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının kullanımı için sigortalının SGK’sı aktif olmadıysa faturaları işlem yapılabilir mi?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sadece SGK tarafından kapmsama alınmış ve Genel Sağlık Sigortası (GSS) olan kişiler için geçerlidir. Genel Sağlık Sigortasına hak sahipliğini kaybeden kişilerin poliçeleri yürürlükte olsa dahi, GSS hak sahipliği aktif olmadığı sürece poliçelerinden faydalanamazlar.

Cumartesi günleri TSS Poliçeleri için provizyon saat sınırlaması var mıdır?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortalarında 7 gün 24 saat provizyon hizmeti verilmektedir.

Resmi tatil ve Pazar günleri TSS poliçemden nasıl hizmet alabilirim?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortalarında resmi tatiller de dahil olmak üzere 7 gün 24 saat hizmet verilmektedir.